Meille töihin

Harjun oppimiskeskus on Kaakkois-Suomen ainoa luonnonvara-alan toisen asteen oppilaitos. Oppilaitoksen omistaa Harjun Oppimiskeskus Oy. Oppilaitos tarjoaa hevostalouden, luonto- ja ympäristöalan, maatalouden, metsätalouden sekä puutarha-alan ammatillista koulutusta. Oppilaitoksessa opiskelee yli 200 opiskelijaa. Ammatillisen koulutuksen lisäksi organisaatio toimii vilkkaana ja kehittyvänä matkailupalveluiden tuottajana.

Nykyisen toimitusjohtajan/rehtorimme siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme hänelle seuraajaa.

TOIMITUSJOHTAJA/REHTORI

Toimitusjohtaja/rehtorin keskeisenä tehtävänä on vastata osakeyhtiön monipuolisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä sekä toimia ammatillisen oppilaitoksen johtajana. Ensisijaisesti etsimme alalle soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanutta henkilöä, joka täyttää asetuksen 986/1998 mukaiset rehtorin kelpoisuusvaatimukset.

Tehtävässä toimit organisaation innostavana ja motivoivana suunnannäyttäjänä. Vastaat hallituksen asettamien strategisten tavoitteiden mukaan kokonaisvaltaisesti yhtiön liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä, päätösten toimeenpanosta ja tuloksellisuudesta. Toimintaympäristössä painottuu laadukas koulutustoiminta sekä matkailupalvelut.

Arvostamme kokemusta ja näyttöä ennakkoluulottomasta johtajuudesta, hyvää yhteistyötaitoa ja verkostoitumiskykyä, sekä lisäksi ajanmukaista pedagogista osaamista, innovaatiokykyä, opetushallinnon tuntemusta sekä kielitaitoa. Hakijoille katsotaan eduksi laadunhallinnan ja henkilöstöjohtamisen osaaminen.

 

Hakeminen

Hakemukset osoitetaan 30.9.2019 mennessä Harjun Oppimiskeskus Oy:n hallitukselle osoitteeseen: marita.haaja@harjunopk.fi.

Hakemukseen pyydetään liittämään palkkatoivomus. Muutoin tehtävässä sovellamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta soveltuvin osin.

Tehtävään valitun on esitettävä lain (504/2002 6§) mukainen ote rikosrekisteristä ja hyväksyttävä lääkärintodistus 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

 

Lisätietoja antavat:

Hallituksen puheenjohtaja Aleksi Kivelä, 040 755 0413 Toimitusjohtaja/rehtori Mika Palosara 0440 232 980