Meille töihin

Harjun Oppimiskeskus Oy on Virolahdella toimiva valtakunnallinen luonnonvara-alan oppilaitos, joka järjestää hevostalouden, maatalouden, metsätalouden, puutarhatalouden sekä luonto- ja ympäristöalan ammatillista perus- ja lisäkoulutusta sekä hanketoimintaa. Luonnonkauniissa ja historiallisessa kartanomiljöössä toteutetaan monipuolisesti myös elämyksellisiä matkailupalveluja.

Etsimme palvelukseemme

PUUTARHA-ALAN TAITOVALMENTAJAA

Haemme palvelukseemme innostunutta ja ulospäin suuntautunutta puutarha-alan kokoaikaista taitovalmentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Haettava tehtävä koostuu ammatillisten opiskelijoiden ohjaamisesta ja opettamisesta painottuen puutarha-alan perus-, ammattitutkintoihin. Lisäksi tehtävään sisältyy Harjun idyllisen puutarha- ja piha-alueen ja sen oppimisympäristöjen kehittäminen, suunnittelu ja ylläpidosta vastaaminen.

Edellytämme tehtävään valitulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. hortonomi (AMK), laaja-alaista osaamista, visuaalista silmää ja visiointikykyä alan kehityssuunnista ja mahdollisuuksista, innostavaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja ihmissuhdetaitoja ja työelämälähtöisyyttä.
Tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle on eduksi hyvä organisointitaito, kyky hallita useita kokonaisuuksia ja ripeys asioiden hoitamiseen huolellisesti loppuun saakka.

Palvelussuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikostaustaote sekä osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva haettuun tehtävään. Tehtävässä sovelletaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Hakemukset sähköpostitse 19.4.2020 mennessä osoitteeseen: pauli.karihtala@harjunopk.fi

Lisätietoja: Toimitusjohtaja/rehtori Pauli Karihtala, p. 0400 358 761

Työpaikan osoite: Harjun Oppimiskeskus Oy, Viipurintie 50, 49980 Ravijoki.

 

Toimintamme vahvistamiseksi ja kehittämiseksi etsimme yhteistyöhön kanssamme
HEVOSALAN YRITTÄJÄÄ

Yrittäjä toimii sopimuspohjaisesti Harjun oppimiskeskuksen tiloissa, kehittää ja toteuttaa yhteisesti sovittavia hevosten täysihoitopalveluita sekä hevosmatkailuun ja/tai ravivalmennukseen liittyviä palveluita. Yritys toimii pedagogisena oppimisympäristönä oppimiskeskuksen opiskelijoille. Yhteistyöllä halutaan monipuolistaa Harjun oppimiskeskuksen oppimisympäristöjä ja kannustaa opiskelijoita myös hevos- ja matkailualan yrittäjyyteen ja siten vahvistaa opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Harjun oppimiskeskuksessa on monipuoliset ja erinomaiset puitteet hevosalan koulutukseen ja yritystoimintaan. Oppimiskeskuksella on käytössään aktiivipihatto, jossa Harjun omat hevoset asuvat. Harjussa on yli 30 omaa hevosta, uuden teknologian ratsastussimulaattori, kaksi maneesia, useita talli- ja oheistiloja, monipuolisia maasto- ja harjoitusalueita, ravirata, maastoesterata sekä toimintaa tukevat laadukkaat ravintola- ja majoituspalvelut, joiden kapasiteettia voidaan käyttää tukemaan yhteistyössä kehitettävää toimintaa.
Yrittäjän kanssa yhdessä toteutettavia palveluita ja kehittämiskohteita voivat esimerkiksi olla hevosen hyvinvointi- ja täysihoitopalvelut sekä hevosalan matkailuun liittyvät leirit, vaellukset, ajelutukset, ratsastustunnit ja simulaattoriopetus.

Toivomme yrittäjältä palavaa innostusta toiminnan kehittämiseen, palvelualttiutta ja halua tehdä tiivistä yhteistyötä Harjun henkilökunnan kanssa. Aiemmasta yrittäjäkokemuksesta on varmasti hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Sitoutuminen tiiviiseen yhteistyöhön Harjun oppimiskeskuksen kanssa mahdollistaa vahvan tuen, jonka halutaan olevan puolin ja toisin mielekästä sekä osapuolia vahvistavaa ja tukevaa.

Mikäli kiinnostuit tästä paikasta, lähetä meille hakemuskirje, jossa kuvaat omaa osaamistasi, palveluideasi ja -tuotteet, sekä ajatuksiasi ja mahdollisuuksiasi, joilla haluat vakuuttaa meidät aloittamaan yhteistyö kanssasi.

Hakemukset ja yhteydenotot sähköpostitse viimeistään 30.4.2020 klo 16 mennessä osoitteella pauli.karihtala@harjunopk.fi. Aloitamme keskustelut yrittäjien kanssa hakemusten saapuessa ja pidätämme oikeuden valita sopivan yrittäjän oman aikataulumme mukaisesti.

Työpaikan osoite: Harjun Oppimiskeskus Oy, Viipurintie 50, 49980 Ravijoki.