Meille töihin

Harjun Oppimiskeskus Oy on Virolahdella toimiva valtakunnallinen luonnonvara-alan oppilaitos, joka järjestää hevostalouden, maatalouden, metsätalouden, puutarhatalouden sekä luonto- ja ympäristöalan ammatillista perus- ja lisäkoulutusta sekä hanketoimintaa. Luonnonkauniissa ja historiallisessa kartanomiljöössä toteutetaan monipuolisesti myös elämyksellisiä matkailupalveluja.

 

Metsäalan opettajan jäädessä eläkkeelle etsimme palvelukseemme

METSÄALAN PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA

 

Haemme palvelukseemme innostunutta ja ulospäin suuntautunutta metsäalan vahvaa osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Haettava tehtävä koostuu ammatillisten opiskelijoiden ohjaamisesta ja opettamisesta painottuen metsäalan perustutkinnon metsuri-metsäpalvelujen tuottaja ja metsäenergian tuottaja -suuntautumisvaihtoehtoihin. Tehtävään sisältyy lisäksi alan opetuksen ja oppimisympäristöjen kehittäminen yhteistyössä muiden toimijoidemme kanssa. 

Edellytämme tehtävään valitulta metsäalan korkeakoulututkintoa, laaja-alaista osaamista ja kokemusta käytännön hakkuutyöstä, sekä hyviä yhteistyötaitoja ja työelämälähtöisyyttä.

Kokemus metsäsuunnitelmien tekemisestä ja hakkuiden kilpailuttamisesta sekä metsänhoito- ja metsänparannustöistä katsotaan eduksi. 

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 perusteella. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät huomioidaan.

Valitun on ennen palvelussuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva haettuun tehtävään. Palvelussuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä sovelletaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

 

Hakemukset ja CV sähköpostitse 9.8.2020 mennessä osoitteella pauli.karihtala@harjunopk.fi

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja/rehtori Pauli Karihtala, pauli.karihtala@harjunopk.fi

apulaisrehtori Terhi Nopanen, terhi.nopanen@harjunopk.fi

Avoimet työpaikat